Известие

Collapse
No announcement yet.

Дневни светлини за АЛФА 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

от каде ги взе тези колега ?

Comment

Направих ги сам с меки LED ленти.

Comment

От къде ги взе и как го направи?

Comment

LED лентите ги има по магазините за авто аксесоари, после ако си сръчен може да измислиш собствен вариант за разполагането им. При мен в комплекта имаше малки скоби за закрепяне и съм използвал едно прозрачно лепило с гъвкави свойства след втвърдяване за да не прониква вода. Трябва доста търпение. На финала ги свързах при запалване да се включват и всичко е ОК.

Comment

Аз за дневни светлини купих ей този модул на Филипс, но и така не ми остана време да мисля къде точно може да се сложи.Май така ще си остане в кутията

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
            sigpic

Comment

Виждам,че темата няма никакъв интерес но все пак реших да споделя един по евтин вариант за дневни светлини за 147
              Марката е Ring Automotive
              Мисля,че ще си паснат перфектно долу на черните решетки
              Също и една джаджа по избор за автоматично пускане и спиране на светлините
              Attached Files
              Last edited by eproHD; d.m.y г., 17:09.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
              sigpic

Comment

http://cardrl.eu/cardrl%20-%20s%20-%20minus.htm от две години съм с това, вързано на късите

Comment

Този модул дето съм показал ми се вижда по прост за свързване !
                  1.Червения кабел отива на(+)на акумулатора ,черния на (-)на акумулатора и оранжевия се свързва към (+) плюса на габаритите.Като пуснеш габаритите дневните лед се изключват
                  Но щом си монтирал и си доволен..важното да не се объркваш от сто кабела
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                    Този модул дето съм показал ми се вижда по прост за свързване !
                    1.Червения кабел отива на(+)на акумулатора ,черния на (-)на акумулатора и оранжевия се свързва към (+) плюса на габаритите.Като пуснеш габаритите дневните лед се изключват
                    Но щом си монтирал и си доволен..важното да не се объркваш от сто кабела
                    аз мисля с такъв модул и да вградя лед крушки в мигачите отпред както в началото на темата понеже под мигача има място за втора крушка

Comment

Да може хубава идея но гледам тези крушки с винта отзад има и 3W и 9W трябва се изпробва и види кои ще са най добре през деня. Също така дали няма да заслепяват мигачите
                      sigpic

Comment

Да може хубава идея но гледам тези крушки с винта отзад има и 3W и 9W трябва се изпробва и види кои ще са най добре през деня. Също така дали няма да заслепяват мигачите
                        мисля че 9в ще е по добре и не мисля че ще ги заслепява но ще проверим

Comment

Според мен варианта с правоъгълните е по удачен,като се има предвид малкия размер и мощност от 16W.Там в мигачите слизаме много ниско и вече сме извън закона да се има предвид това !
                          П.П
                          Иначе който му се дават парички истината е модела на Филипс посочен по напред от мен или OSRAM LEDriving PX-4 вътре си има всичко и се монтира с модул директно за акумулатора ! Всеки кеф си има цена....
                          Attached Files
                          Last edited by eproHD; d.m.y г., 17:27.
                          sigpic

Comment

Според мен варианта с правоъгълните е по удачен,като се има предвид малкия размер и мощност от 16W.Там в мигачите слизаме много ниско и вече сме извън закона да се има предвид това !
                            П.П
                            Иначе който му се дават парички истината е модела на Филипс посочен по напред от мен или OSRAM LEDriving PX-4 вътре си има всичко и се монтира с модул директно за акумулатора ! Всеки кеф си има цена....
                            То всичко допълнително поставено е извън закона, ако не си минал технотест

Comment

Няма такова нещо
                              sigpic

Comment

Няма такова нещо
                                Няма защото тук не се спазват законите

Comment

Working...
                                X